HTC Vox és P3350 a 3GSM-en

A HTC nem csak az Athena nevű erőgépét, hanem másik két újdonságot is elvitt Barcelonaba. Az egyik a Vox néven is ismert S710, amely kompakt méretű kis Windows Smartphone. Különlegessége, hogy 17,7 milliméteres vékonysága ellenére oldalából QWERTY billentyűzet csusszan elő. Másik fontos tudnivaló, hogy ezen már az új Windows Mobile rendszer, a 6-os fut, amely még szinte ki sem hűlt, annyira friss.


Már az új Windows van a Vox-ban

A Vox 2 megapixeles kamerával, 2.0-s Bluetooth kapcsolattal, WLAN-nal és 240x320 pixeles kijelzővel rendelkezik, amely nem érintésérzékeny, hiszen a Windows Mobile 6 Smartphone verziója sem kapta meg ezt a funkciót. A 128MB RAM és a 64MB ROM microSD kártyával egészülhet ki, GPRS és EDGE van, 3G azonban nincs.


Vékony, de a QWERTY belefért

A másik újdonság a már piacon levő P3300, más néven Artemis enyhén módosított verziója, amely P3350 típusszámmal érkezik. Bár a HTC munkatársa erősen győzködött minket arról, hogy ez zenére kihegyezett telefon, amelynek örömére egy igen durva fülest is rákötött az eszközre, a P3350 gyakorlatilag egy új menüpont (Media), egy FM-rádió és két plusz gomb összegzésével nyújt többet, mint elődje.


Csak kicsit változott, a trackball maradt


  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés