3000 eurós aranyórát villantott a Huawei

A következő hónaptól Európában is kapható lesz a Huawei Watch Ultimate Gold Edition.

Október másodikától új luxusórát kínál az európai piacon a Huawei, pontosabban a már bemutatott Watch Ultimate luxusváltozatát. A Watch Ultimate tavasszal, a P60 Pro okostelefon mellett debütált a Huawei eddigi legerősebb, legtöbbet tudó órájaként és 749 eurós áron került piacra az öreg kontinensen. A tegnap bemutatott Watch Ultimate Gold Edition megegyező hardvert kínál majd 2999 euróért, egyedi megmunkálású kerámia tokkal, aranyozott lünettával, koronával és gombokkal, illetve aranyozott, PVD kezeléses (fizikai gőzfázisú leválasztással készült) titánszíjjal.

24-nél is több különböző anyag-megmunkálási folyamat eredménye ez az óra
24-nél is több különböző anyag-megmunkálási folyamat eredménye ez az óra [+]

Elmondásuk szerint 18 karátos aranyat használt a Huawei mind a lünettán, mind a gombokon, de a szíj középső láncszemei és a pillangócsat is ezt az aranybevonatot kapta. Az óra 10 ATM, illetve ISO 22810 minősítésű vízállóságra, amivel akár 100 méteres mélységig is lehet vele merülni. A cég elmondása szerint a tizenhat rétegű megoldásuk megakadályozza mikronméretű vízcseppek óraszerkezetbe jutását is.

Huawei Watch Ultimate Gold Edition a két "alap" Watch Ultimate közül kiemelkedve
Huawei Watch Ultimate Gold Edition a két "alap" Watch Ultimate közül kiemelkedve [+]

A Watch Ultimate Gold Edition kijelzője változatlan az alap Ultimate órához viszonyítva, itt is 1,5 hüvelykes kerek LTPO AMOLED panel található zafírüveg fedéssel. Az érintésérzékeny AMOLED panel 466 x 466 pixelt tartalmaz, ez 311 ppi-s képpontsűrűséget jelent.

[+]

A készülékházban egy 530 mAh-s akkumulátor található, ez a Huawei szerint két hétnyi üzemidőt biztosít, egy teljes feltöltés pedig 60 percet vesz igénybe az órához mellékelt vezetékmentes töltőn. Az aranyórában megmaradt a TruSeen szenzor, így ez is képes folyamatosan monitorozni viselője pulzusát, SpO2-szintjét, képes a stressz-mérésre, menstruációs cikluskövetésre, valamint alvásfigyelésre is bevethető. Ezen felül a HarmonyOS száznál is több sportmódot is képes rögzíteni az órával, az Ultimate órák extrájaként a búvárkodást is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés