ICS frissítést kap a Huawei MediaPad?

Míg az Apple és a Microsoft új platformjai a hivatalos premiert követő hetekben gyakorlatilag mindenki számára hozzáférhetővé válnak, addig a Google operációs rendszere sokszor csak hosszú hónapok elteltével landol egy-egy készüléken, már ha a gyártó egyáltalán a frissítés kiadása mellett dönt. Úgy tűnik, hogy a Huawei nem csak az árak lenyomásával, hanem a frissítések gyors kiadásával is igyekszik magára vonni a figyelmet, hiszen a Honor mellett a MediaPad számra is a konkurenseinél hamarabb igyekszik elkészíteni az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítését. A táblagéphez szánt firmware létezését egyelőre nem erősítette meg a kínai cég, ám az alant látható fotó tanúsága szerint a rendszer rövidesen végleges formát ölthet és ha másképp nem is, de fejlesztői alfa változatként heteken belül elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • ICS frissítést kap a Huawei Honor

    A kínai premiert követően rövidesen Európában is elérhető lesz a Huawei Honor Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítése.

  • Huawei U8860 Honor - világpremier

    A Huawei magyarországi képviselete jóval a hivatalos megjelenés előtt rendelkezésünkre bocsájtotta a kínai gyártó csúcskészülékét.

  • Huawei MediaPad - premier előtt

    Honeycombbal telepített táblagép érkezett a Huaweitől, amely unibody házzal és hét hüvelykes kijelzővel van szerelve. Van olyan jó, mint az Ideos S7 Slim?

Hirdetés