ICS frissítést kap az Optimus 2X?

Az Optimus 2X Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítéséről kezdetek óta egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot, ám az LG kanadai részlege a hivatalos Twitter oldalán is nemleges álláspontot képviselt. Az Übergizmo értesülései szerint ezzel még nem zárult le a készülék kálváriája, hiszen bennfentes források szerint a dél-koreai gyártó továbbra is teszteli a piac első kétmagos processzorral szerelt készülékének frissítési lehetőségeit, mely elérhetősége persze régiónként eltérő lehet. Műszaki paramétereit tekintve a készülék minden bizonnyal alkalmas az Ice Cream Sahdwich vagy akár a Jelly Bean futtatására, hiszen 1 GHz-es, ARM Cortex-A9-alapú NVIDIA Tegra 2 processzor köré épül, mely mellé 512 MB RAM-ot is kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG: Ötmillió LTE okostelefon

    A kisebbik dél-koreai gyártó ezidáig több mint ötmillió 4G LTE hálózati támogatással rendelkező okostelefont dobott piacra.

  • Európába jön az Optimus Vu

    Snapdragon S3 helyett Tegra 3 processzorral érkezik az LG hatalmas felületű kijelzővel szerelt okostelefonjának európai kiadása.

  • ICS frissítés tavalyi LG modellekre

    Az LG szingapúri részlege szerint számos tavalyi modellre elérhető lesz az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerfrissítés.

  • LG Optimus G – a csúcsragadozó

    Négymagos Snapdragon Krait processzorral, 4G LTE hálózati támogatással és 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelzővel érkezik az LG idei csúcsmobilja.

Előzmények

Hirdetés