Idén is lesz Fan Edition a Galaxy S szériában

A Samsung Galaxy S20 FE tavalyi sikere után nem meglepő, hogy a Samsung idén is készül egy erős, felső kategóriát karcoló megoldással kedvezőbb áron.

A Samsung tavaly eléggé eltalálta az úgynevezett Fan Edition kiadást. A méretben az S20 és S20+ közé szerkesztett eszköz a csúcsmodellek legtöbb kiemelkedő tulajdonságát fel tudta mutatni szerényebb felbontású, de még mindig 120 Hz-es, HDR10+ kijelző és valamivel visszafogottabb kamerarendszer mellett. Lényegében az össz különbség a 64 megapixeles telés szenzort (egy egyébként ügyesebb) 8 megapixelesre cserélése és az 1080 x 2400 pixel felbontású panel, és persze az árazás.


[+]

Az 5G viszont itthon sajnos kimaradt és szokás szerint a Samsung saját lapkájával kellett beérni. A kiszivárgott információk és renderek alapján idén is marad a méretkategória, nagyjából 6,4 hüvelykes, sík kijelzőre számítunk a 155,7 x 74,5 x 7,9 milliméteres házban, a dizájn pedig az S21 szériát követi majd a jellegzetes kamera panellel, ami itt nem a keretből ível fel, hanem a hátlapból. A szenzorok felbontásában és típusában számítunk még különbségre, egyébként a tavalyi recept tűnik reálisnak, de meglepődnénk, ha az 5G nem lenne alap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés