Idén se lesz profi T-modell

A OnePlus 9T mindenesetre önmagában elég erős lehet, természetesen változtatható frekvenciájú, 120 Hz-es AMOLED panellel.

Tavaly jócskán megnőtt a OnePlus modellek száma, igaz: egyik-másik Nord szériás darab már nem hozta a drágább változatok színvonalát. Tavasszal érkezett mindenesetre a OnePlus 8 és a 8 Pro, ősszel viszont csak a 8T, újabb profi kiszerelés nem, és a járt utat a gyártó idén sem akarja járatlanra cserélni: pár hónapon belül egykén debütálhat a csúcskategóriában a OnePlus 9T, persze a 9 Pro továbbra is forgalomban marad.


Lehet, hogy pont így fog kinézni a OnePlus 9T [+]

A TechDroider pár részletet is hallott: a 9T 120 Hz-es, LPTO technológiájú Samsung AMOLED panelt használhat 120 Hz-en és FHD+ felbontáson, meglehet az optikai képstabilizálás a hátlapi főkamera esetében, illetve az Android 12-n alapuló OxygenOS 12-es generációja. De van, aki úgy fogalmaz: igazából a 9T egy újracímkézett OnePlus 9 lesz fémvázzal és OIS-sel, akárhogy is: mindkét dolog előrelépés, és nem zárnánk ki, hogy Snapdragonból talán a 888+ is meglehet.

Azóta történt

  • T verzió helyett új szín?

    A OnePlus műveleti igazgatója a Weibon osztotta meg az új színvariációt, ami a OnePlus 9T Pro helyett érkezhet.

Előzmények

  • OnePlus 9 - a kevesebb néha több(be kerül)

    A Pro verzió mellett kevesebb figyelem övezte a OnePlus 9-et, pedig ez is egy remek készülék, csak nem annyival olcsóbb, mint amennyivel kevesebbet tud.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

Hirdetés