Időt utazik a Samsung Galaxy Tab S7+

A koreaiak tavalyi csúcs-táblagépe már a 2022 júniusi biztonsági frissítést is megkapta.

Általában egy héttel az új hónap kezdete előtt kapják meg a Samsung támogatott telefonjai és táblagépei az aktuálisan legfrissebb biztonsági javítócsomagot tartalmazó frissítést, a Galaxy Tab S7+ esetében azonban túlteljesítette magát és az elvárásokat a gyártó, a tabletre már most tölthető a 2022 júniusi foltozás.


[+]

A frissítést T976BXXU2CVE5 verziószám alatt kell keresni a beállítások szoftverfrissítés menüpontja alatt, egész Európa megkapta, így a magyarországi Tab S7+ készülékeken is elérhető a mai naptól. Egyelőre a Samsung oldalán nem elérhető annak részletezése, hogy mit javít a júniusi patch, ez várhatóan egy héten belül megváltozik, ahogy a frissítés megindul a többi készülékre is.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Tab S7 FE - elvakult rajongóknak

    Az FE elnevezésű Samsung termékek általában jól el vannak találva, táblagépes vonalon viszont most próbálkozik először ilyesmivel a gyártó. És ez inkább egy Lite, mintsem egy rajongói kiadás.

  • Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény

    Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.

Hirdetés