IFA 2013: Kameránk előtt pózolt az LG G Pad 8.3

Az LG nem is olyan régen úgy döntött, hogy visszatér a táblagépes piacra, méghozzá egy okos lépéssel. Az IFA 2013 kiállításon alkalmunk nyílt kipróbálni a 8,3 hüvelykes Full HD kijelzővel felszerelt LG G Pad 8.3 nevű masinát, mely egyelőre meggyőzőnek tűnik.


[+]


[+]

A 8 hüvelykes kijelző sok gyártó szerint az ideális méret egy táblagépnél, a jelek szerint pedig az LG is ebben hisz. A használhatóság szempontjából viszont fontos szempont a méret, hiszen a megjelenítő önmagában nem írja le, hogy mekkora a gép, minden az oldalt található kávától függ. A koreaiakban nem kellett csalódnunk, a 216,8 x 126,5 x 8,3 milliméteres kiterjedés és a 338 grammos tömeg egy használható gépet sejtet, a kellemes anyaghasználat és összeszerelési minőség pedig fokozza az élményt.


[+]


[+]

A négymagos, magonként 1,7 GHz-es órajelű Qualcomm Snapdragon 600-as SoC-nél létezik ugyan erősebb, ám úgy tűnik, hogy ez is elég az Android 4.2.2-es verziójának akadásmentes meghajtásához. Címszavakban a 2 GB RAM, a 16 GB belső tárhely, a 4600 mAh-s akkumulátor és az LTE is említésre méltó, azt viszont nem tudni, hogy mikor és mennyiért kerül nálunk piacra a G Pad 8.3.

Az IFA 2013-ra való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés