IFA 2015: Megtekintettük a Jabra Sport Pace-t

A Jabra idén is rengeteg termékkel jelent meg a berlini IFA kiállításon, de ezek közül csak a Sport Pace volt teljesen új, amiről sok információ kiderült a standon, de alaposabb kipróbálásra sajnos nem jutott idő.

IFA 2015: Megtekintettük a Jabra Sport Pace-t
[+]

Ahogy a lenti képen is látható, a Sport Pace egy sportfülhallgató, ami külsőre a PowerBeats 2-re hajaz, annál viszont jóval olcsóbb, körülbelül feleannyiba kerül. Az ergonomikus design már a Beats termékénél is szembeötlő volt, a Jabra is kifejezetten kényelmes, a beépített fülhorgok stabilan tartják az eszközt a fülben, a két egységet összekötő kábel pedig kellően rugalmas. A beépített akkumulátora állítólag akár 5 órányi zenelejátszást teszt lehetővé egy töltéssel, ráadásul a hozzá tartozó gyorstöltővel 15 perc alatt feltölthető annyira, hogy 1 óráig lehessen hallgatni. A fülhallgató természetesen headsetként is funkcionál, felvevőgomb, illetve hangerőszabályzó billentyűk is találhatók rajta.

IFA 2015: Megtekintettük a Jabra Sport Pace-t
[+]

A Jabra ingyenesen letölthető applikációja nem csak segít a telefonhoz kapcsolódni, de a tréninget is tudja figyelni, ha beállítjuk, hogy megkezdünk egy futást, majd elindítunk egy zenét, akkor menet közben bármikor megnyomhatjuk a fülhallgató jobb oldalán lévő gombot, a füles ekkor közli, hogy mióta, mennyit és milyen gyorsan tettünk meg. A készülék por-, és vízálló, az IP54-es ipari szabványt teljesítette, végfelhasználói ára pedig 100 euró környékén várható (körülbelül 32 000 forint), szeptember közepétől érhető majd el.

Az IFA 2015-re való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Jabra

Előzmények

Hirdetés