IFA 2019: Egy olcsó(bb) Moto is bemutatkozott

A Motorla One Zoom mellett egy 46 ezer forintos Motorola is bemutatkozott ma.

Nyilván a Motorola eseményének középpontjában a négykamerás One Zoom állt, de egy kedvező árazású modell is bemutatkozott ma a Moto e6 Plus személyében. A csepp alakú szenzorszigeten egy 8 megapixeles szelfikamera foglal helyet, ami a 6,1 hüvelykes, 720 x 1560 pixel felbontású IPS panelből vesz el keveset. Ez 281 ppi pixelsűrűséget jelent. A kategóriának megfelelően a hagyományos ujjlenyomat-olvasó a méltán híres Motorola logó formájában, a hátoldalon található.


[+]

A kettős kamerarendszertől jobbra a 13 megapixeles főkamerát egy 2 megapixeles, mélységélességet definiáló szenzor egészíti ki, az előlapi egységgel pedig 8 megapixeles képeket tudunk előállítani. A hardver elég belépő szintű, a 12 nanométeres MediaTek Helio P22-t 2 vagy 4 GB rendszermemória egészíti ki, amihez 32 és 64 GB belső tárhely választható. A rendszert 3000 mAh-s akkumulátor tartja életben. Jack csatlakozó van, ac WiFi nincs, a Bluetooth 4.2 szabványú és tölteni is microUSB-n keresztül kell a Motorola kedvező árú(nak szánt) újdonságát.


[+]

A hazai forgalmazásról még nem tudni semmit, de az árazás nem annyira kecsegtető, mint amennyire a termék kategóriája ezt indokolná. A bemutatón is csupán erőltetett módon kerestek érveket a telefonhoz, kiemelték a bokeh képességeket és a jól működő biometrikus szenzort, de ez a Moto tipikusan egy olyan telefon, amit egy szolgáltatói akció keretében két év hűség mellé ingyen vihet haza a vásárló.

 

Előzmények

Hirdetés