IFA 2019: Prémium fejhallgatót hozott a Philips

Bluetooth kapcsolaton át működik, komoly zajszűrést kapott, meglehetősen könnyű és nem is annyira drága.

A Philips már júliusban bemutatta az SHB2515-ös, vezeték mentes Bluetooth fülhallgatóját, ami visszhangszűrős mikrofonnal, 5 órás üzemidővel és 5.0-s Bluetooth szabvánnyal lépett piacra (kép lent), de az IFA kiállításra egy más jellegű termékkel készültek.

Philips SHB2515
Philips SHB2515 [+]

Ez pedig nem más, mint a PH805, amely egy első pillantásra igen méretes fejhallgató, ha a közelmúltból kéne hasonló terméket keresni, akkor a Sony WH-1000XM3 juthat az ember eszébe. A Philips újdonsága azonban más árponton keresi vevőit, a 180 eurós cédula jóval kedvezőbb. A 235 grammos készülék legfontosabb ismérve, hogy a gyártó szerint a beépített aktív zajszűrő a 27 decibelnél nem magasabb környezeti zajok 95%-át kiszűri. Ezt négy mikrofon használatával érik el, a technológiát ők úgy nevezik, hogy Advanced Digital ANC hybrid.


[+]

A hangminőségről 40 mm-es neodímium hangszórók gondoskodnak, a Bluetooth szabvány 5.0-s, a zenelejátszási idő egy teljes töltéssel 30 órás, de a Philips azt mondja, hogy pusztán 5 percnyi töltéssel újabb 2 órányi muzsikát tud szolgáltatni a PH805.


[+]

A csak feketében kapható eszköz nem csak Bluetooth szabvány tud, hanem normál kábelen is hozzákapcsolható telefonhoz (vagy bármi egyébhez), illetve van benne Ambient mód is, amely beengedi a külső zajokat, hogy például utcai használatnál ne legyen veszélyes.

Hirdetés