Igazi csúcsmodell lesz a Motorola Edge+

De ezen kívül két másik készülék is érkezik hamarosan. A G8 Power kap egy lite verziót és új One modell is esélyes.

Egyre több információ szivárog ki a Motorola régóta esedékes csúcsmodelljéről, amiről eddig igazából csak a név és a kijelző kialakítása volt sejthető. A vízesés-szerűen szélekre hajló kijelzőt és a kameralyukas megoldást szintén az XDA kerítette elő a Motorola Edge+-szal kapcsolatban és a 6,67 hüvelykes képátló, a 90 Hz képfrissítés, illetve a 1080 x 2340 pixeles felbontás is az XDA munkatársának jóvoltából került ki Twitterre.

Az Edge+ elvileg 5000 mAh-nál is nagyobb akkumulátort és 12 GB rendszermemóriát kap, az információmorzsák pedig kezdenek meggyőző összképet kialakítani. Viszont két másik készülék is várható, az egyik a nemrég bemutatott Motorola Moto G8 Power Lite verziója, ami Mishaal Rahman szerint csak a lapkakészletben tér el az alapmodelltől. Az 5000 mAh-s telep marad, a Snapdragon 665-ös szettet viszont a Helio P35 váltja.

A Motorola One Mid (egyre érdekesebb nevekkel állnak elő a gyártók) egy 6,53 hüvelykes, 1080 x 2340 pixel felbontású  kijelzővel rendelkező, felső középkategóriás készüléknek tűnik Snapdragin 675-tel és 4000 mAh-s akkumulátorral. Sokkal több egyelőre nem derült ki az újdonságokról, a One Mid formaterve még csak megközelítőleg sem, mivel a Motorola nagyjából minden megoldást kipróbált már a One szériában (csepp alakú szenzorsziget, kameralyuk, motorikus szelfikamera), szóval bármi lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés