IHS: márciusban, Snapdragon 835-tel érkezik a Mi 6

Úgy tűnik, ezúttal nem kell közel két évet várni a következő Xiaomi Mi generációra: Kevin Wang, az IHS Markit kutatócég félvezető és mobilos részlegének elemzője úgy tudja, a Mi 6 már tavasszal befuthat. Noha a tippje szerint a Samsung Galaxy S8 fogja először bevetni a saját, 10 nanométeres node-ján gyártott Snapdragon 835-ös SoC-t, a kínai márkák közül nem a LeEcóé, hanem a Xiaomié lesz az elsőség. Persze szorosnak ígérkezik a csata, hiszen már az Oppo Find 9 Snapdragon 835-ös pletykái is bejelentkeztek.

Fizikai home gombot kapott a Mi 5, ez főként az ujjlenyomat-olvasó miatt volt elengedhetetlen.
A Mi 5-re sokat kellett várni, a Mi 6-ra viszont  már csak néhány hónapot [+]

Egy dolog biztos: csak azért, mert a mobilpiac nem bővül olyan sebességgel, mint korábban, sőt: nemsokára stagnáló állapotba léphet, még nem lett visszafogottabb a nagy márkák versenye a vásárlók kegyeiért. Mr. Wang egyébként február végére várja a Galaxy S8 bemutatóját, a szokásos, MWC előtti sajtónapok valamelyikén. Maga a kiállítás február 27-e és március 2-a között fogadja a látogatókat és a lelkes újságírókat, és mivel a Mi 5 is a barcelonai show ideje alatt mutatkozott be, simán lehet, hogy a Mi 6 március havának legelejét célozza meg, bár ezt már mi tesszük hozzá.

Azóta történt

Előzmények

  • A Xiaomi Mi 5c lehet a kiszivárgott képeken

    Új, középkategóriás Xiaomi készülékre számíthatunk a kiszivárgott képek alapján, amelyek a Weibon tűntek fel.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés