Ilyen lehet az iPhone 6 fémháza

Az orosz bázisú Feld & Volk Apple termékekhez gyárt luxuskiegészítőket, és állításuk szerint jó kapcsolatot ápolnak az iPhone hivatalos beszállítóival, így valamekkora bizalmat talán lehet adni a szavuknak, ha hírmorzsákról van szó. Persze a kémfotók és információszivárgások világa számos buktatóval rendelkezik, a szeptember közeledtével azonban - vélhetőleg ekkor kerül leleplezésre a következő iPhone - egyre valószínűbb, hogy hiteles anyagok szivárognak ki az Apple új telefonjáról.

Ez lehet a következő iPhone hátlapja

A fenti képen szereplő elem a 4,7 hüvelykes kijelzővel bíró iPhone 6 hátlapja lehet, illetve annak félkész változata, hiányoznak róla ugyanis a kivágások, így a hátlapi kameráé és a hangszóróé. Mindenesetre ha a bemutatott elem hiteles, azt vagy a hátlap gyárában sikerült lencsevégre kapni, vagy onnan szivárgott ki és jutott a Feld & Volk birtokába. A ház formaterve egyébként összhangban áll a korábbi, homályosabb kémfotókon látottakkal, amelyek szintén lekerekített oldalakra engedtek következtetni a kényelmesebb fogás érdekében. A hírek szerint a következő iPhone NFC chipet is kaphat, ami az Apple logó mögé kerülhet. A hátlapról videó is készült, amit itt lehet megtekinteni.

Ez lehet a következő iPhone hátlapja

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés