Ilyen lehet az LG G3 lollipopos felülete

Nem túlzás azt állítani, hogy az androidos világ Lollipop lázban ég, elstartolt ugyanis a komoly előrelépést és vizuális váltást hozó 5.0-ás főverzió. Persze egyelőre csak a Nexus 6, 9 és Player típusokon, a többi Nexus készülék tulajdonosai továbbra is lélegzetvisszafojtva várják az utóbbi évek legfontosabb zöld robotos szoftvercsomagját.


[+]

A frissítéseken természetesen a saját felülettel rendelkező gyártók is gőzerővel dolgoznak, erre bizonyíték az a három képernyőkép, amely a lengyel Life's Good Blogon jelent meg, és amelyeken állítólag az LG G3 kiadás előtti lollipopos UI-ja látható. A felületen több változás is észrevehető az G3 kitkatos szoftveréhez képest, ilyenek például a kártyaszerű értesítések, a blogbejegyzés szerint pedig az átmenetek és animációk is az új rendszerverzió stílusát követik. A Life's Good Blog szerint a G3 heteken belül megkapja az 5.0-ás frissítést.

Azóta történt

Előzmények

  • Rekordeladásokkal zárta a negyedévet az LG

    Remek három hónap áll a koreai LG mögött, amely elsősorban a G3 sikere okán tudott jelentősen előrelépni a tavalyi hasonló periódushoz képest.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • Érkezik az LG G3 Stylus

    Egy promóvideóban leplezte le a G3 sorozat legújabb tagját az LG, a kapacitív tollal rendelkező G3 Stylust.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés