Ilyen lesz az iPad mini 4 hátlapja?

Az Apple tavaly ősszel frissítette táblagép portfólióját, ám az iPad Air 2 mellett bemutatkozó iPad mini 3 csupán apró ráncfelvarráson esett át. A almás vállalat kompakt táblagépe minden bizonnyal örököst kaphat, amit a szerkezet hátlapjáról készült állítólagos kép is alátámaszthat. A készülék hardveresen is sokat léphet előre, bár erről egyelőre még nincs információ.

Az egyik francia weboldal birtokába jutott képek egyébként nem árulnak el túl sokat, formaterv szempontjából minden bizonnyal az Airt követi majd a mini. A fém borítás tetejének bal felső sarkában látható a kamera, mely továbbra sem kap ledes villanót, felül pedig az adatkommunikációs modulok számára fenntartott kivágás figyelhető meg.

Az új iPad(ek) tavasz körül mutatkozhat(nak) be, bár volt már szó arról is, hogy az Apple kicsit lassít a termékfrissítési cikluson, hiszen az előző generációs eszközei a belső komponensek szempontjából még mindig nagyon erősnek számítanak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPad Air 2 - kis levegővétel

    Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

Hirdetés