Íme, a Moto C-széria első rendervideói

Most már szinte biztos, hogy rövidesen érkezik a belépőkategóriás Moto C-széria, ami az E-szériánál is kedvezőbb áron, ugyanakkor visszafogottabb specifikációkkal keresi majd vevőkörét. A pontos adatokról eddig annyit tudunk, hogy várhatóan nem lesz különbség a kijelzők méretében, csak felbontásában, így mindkét mobil öthüvelykes panelt kaphat, a Moto C esetén 480 x 854, a Moto C Plus esetén pedig 720 x 1280 pixel felbontással.

Az olcsóbbik modell várhatóan hardveresen is visszafogottabb lenne, egy 32-bites őskövület dolgozhat benne 4G-támogatás nélkül, a C Plus kap majd LTE-t és 64-bites, négymagos, 1,1 GHz-es processzort. Rendszermemóriából sem lesz túl sok, az olcsóbbik 1 GB-tal jön, a drágábbik pedig 1 vagy 2 GB-tal felszereltségtől, illetve régiótól függően. Ezekhez képest a belső tároló még várhatóan korrekt, 8 GB a C esetén, a Plus felszereltsége pedig akár 16 GB-os tárolót is takarhat.

Sokkal többet egyelőre nem lehet tudni a műanyag házzal szerelt mobilokról, de az biztos, hogy ilyen alapadatok mellett nagyon kedvező árcímkére lesz szüksége a piaci sikerhez.

Azóta történt

Előzmények

  • Egy csokornyi Moto renderkép

    A belépő szinttől, a középkategórián át a következő csúcsmodellig tett közzé kétes eredetű képeket a Slashleaks.

  • Érkeznek a legolcsóbb Motók

    A Lenovo Moto legolcsóbb készülékeinek specifikáció szivárogtak ki, egyben elvileg egy új szériát is köszönthetünk.

Hirdetés