Íme, a Pixel 2 első kamerafelvételei

A Nexus 5X és 6P páros óta a legjobbakkal versenyeznek a Google referenciamobilok kamerái, lásd 2016-os tesztünk megosztott győztesét. A nagy, 1/2,3"-es szenzorhoz visszafogott, 12 megapixeles felbontás, minőségi lencse és a két Pixel 2 esetében immár f/1,8-as rekeszértékű lencse és optikai képstabilizátor is jár, kitűnő eredményekkel. Az alábbi sorozatot a keresőóriás egyik munkatársa tette közzé Google Fotók csatornáján, érintetlenül.


[+]

Persze nem csak a kamerahardver a fontos: a feldolgozás tulajdonképpen a Google mobilok legfőbb védjegye: a fejlett algoritmus rengeteg apró részletet megtart zajmentesítés után, mégsem tűnnek az eredmények túlélesítettnek. A HDR+ felvételek pedig nappal és este is remek dinamikáról és valósághű színekről árulkodnak.


[+]

A Pixel 2 és a Pixel XL 2 egyik újdonsága a szoftveres portrémód a háttér elmosására, a másik pedig a mozgó fénykép, vagyis motion photo, ami a képek mellé a kattintás előtti pár másodperc videofelvételét is hozzácsapja. A mai trendekkel szemben a Google maradt az egykamerás rendszernél a hátlapon, a szoftveres portrémód viszont lehetővé teszi, hogy az előlapi, 8 megapixeles kamerával is be lehessen vetni. Alig várjuk a lehetőséget, hogy a Pixel 2-t és kameráit élesen mi is bevethessük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés