Íme a Samsung eddigi legvékonyabb okostelefonja

A minap a Las Vegas-i CES-en személyesen is megismerkedtünk a Samsung új sorozatának kis és középső tagjával, a Galaxy A3-mal és A5-tel, a sokat emlegetett, hivatalosan viszont még be nem mutatkozott A7-et azonban hiába kerestük. Ma azonban a legnagyobb A-sorozazos készülék is megmutatta magát, csak éppen nem Las Vegasban, hanem Malajziában, a másik két családtag premierjén.

Vékony fémkeret borítja a Samsung Galaxy A7-et

A Galaxy A7 5,5 hüvelykes, Full HD megjelenítőjével és mindössze 6,3 milliméter vékony fémházával igen kecses készülék, ennek ellenére sikerült beleszorítani egy 2600 milliamperórás akkumulátort, ami a unibody konstrukció miatt nem cserélhető. Más kérdés, hogy egy phablet, hiszen a Galaxy A7 az, mire megy ekkora teleppel, a SuperAMOLED panel és a takarékos nyolcmagos Snapdragon 615-ös SoC mindenesetre segíthet az üzemidő kitolásában.

6,4 milliméter vékony a Samsung Galaxy A7

Hivatalos specifikációtáblázat még nem látott napvilágot, mindenesetre a belső tároló 16 gigabájton nyithat, 4G modem pedig biztosan kerül az A7-be. A készülék értékesítése Malajziában februárban kezdődhet meg, méghozzá várhatóan 110 ezer forint körüli áron, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy hozzánk is ellátogat-e a fémházas androidos mobil, és ha igen, mikor és mennyit kérnek el majd érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés