Íme a Xiaomi Mi 6X

A Xiaomi Mi 6X-ről már mindent tudunk. Elvileg. Nem mintha a bemutató így ne lenne érdekes, de a biztonság kedvéért még egy videó és néhány valódi kép is előkerült a holnapi esemény előtt. A felvételen a készülék adatai is remekül láthatóak, például az, hogy a Mi 6X Snapdragon 660-nal és 4 GB belső memóriával érkezik 64 GB tárhely mellett. A kamerák is megegyeznek az eddigi információkkal, a megjelenés pedig főleg a Redmi Note 5 Prót idézi az antennacsíkok elhelyezkedését leszámítva.


[+]

A 6 hüvelykes, 18:9-es képarányú panellel szerelt, Európában valószínűleg Android One-t futtató Mi A2-ként megjelenő készülék feltételezett ára 73 ezer forintnak megfelelő jüan lesz. De ennek pontosítására például pont kiváló a hivatalos bemutató, noha nagyjából már minden részlet ismertnek tekinthető.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi 6X

    AI-alapú dupla hátlapi kamerarendszer, középkategóriás Qualcomm hardver, friss MIUI és szokásos módon kedvező ár jellemzi az újdonságot.

  • Tőzsdére lép a Xiaomi

    100 milliárd dollár lehet a vállalat piaci kapitalizációja és 10 milliárd dolláros részvénykibocsátással kezdhet a Xiaomi a hongkongi értéktőzsdén.

  • Svájcban már listázzák a Xiaomi Mi A2-t

    Az egyetlen változás a Xiaomi Mi 6X-hez képest a felhasználói felület, ami természetesen a legfrissebb alapokon nyugvó Android One.

  • Visszatért Hatsune Miku

    A Xiaomi Mi 6X különleges kiadást már kapott, az Android One variációra viszont még mindig várni kell.

Előzmények

Hirdetés