Íme egy 240 fps-es videoklip egy kolibriről a Nexus 6P-től

A Nexus 6P egyik kellemes tulajdonsága az 1,55 mikrométeres szenzorpixeleket tartalmazó, éppen ezért "csak" 12,3 megapixeles hátlapi kamerája, amelynek várhatóan az esti körülmények között sem kell majd szégyenkeznie, avagy 4K-s kisfilmek rögzítésekor, persze ezt igyekszünk mi élesben is kipróbálni, amint hozzájutunk egy tesztkészülékhez.

 

 

David Burke-nél van egy, és a fenti videón nem az éjjeli vagy 3840 x 2160-as videós képességeket demonstrálja, hanem a 720p-s, 240 fpssel való rögzítést, egy kolibri szárnycsapásait lencsevégre kapva. Az eredmény meglehetősen látványos, ráadásul a Nexus 6P tesztalanya fókuszban marad, úgyhogy bátran bevethető a hátlapi kamera hasonló, villámgyors jelenségek rögzítésére.

Azóta történt

Előzmények

  • Sötétben is villoghat a Nexus 6P kamerája

    A bejelentés előtti utolsó napra is maradtak pletykák: a nagyobbik, Huawei által gyártott Nexus készülék állítólag 12,3 megapixeles, kevés fényben is helytálló kameraszenzorral érkezik.

  • Szeptember 29-én tartja eseményét a Google

    A keresőóriás cég kiküldte a meghívókat a következő sajtótájékoztatójára, melyen nem meglepő módon a Nexus készülékek és az Android Marshmallow lesz a középpontban.

  • Huawei P8 - nekik nem 8

    Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.

Hirdetés