Indiában nyitotta a világkörüli utat a Redmi Note 13-as széria

A Redmi Note 13 Pro 5G és Note 13 Pro+ 5G változatlan specifikációval várható, az alapmodell viszont kapott plusz egy kamerát.

Kínában szeptemberben mutatkozott be a Redmi Note 13-as széria, Európába január 15-én érkezik, közben pedig útba ejtette Indiát. A két Pro modell változatlan formában lépett az indiai piacra, a Redmi Note 13 5G-n viszont minimális módosítást hajtottak végre, ami konkrétan egy darab, 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát jelent a 108 megapixeles főkamera és a 2 megapixeles makró mellett. Több, mint valószínű, hogy felénk is ez a verzió lesz elérhető, hacsak addig nem változtatnak még ezt-azt.


[+]

Egyelőre úgy néz ki, hogy mi is Dimensity 6080-ra számíthatunk többféle memóriakonfigurációval, 6,67 hüvelykes, 120 Hz képfrissítésű, 1080 x 2400 pixel felbontású OLED panelre és 5000 mAh kapacitású telepre 33 wattos gyorstöltéssel. Kellemes extraként pedig bővíthető belső tárhely, 3,5 milliméteres jack, sztereó hangzás, infra vezérlő és IP54-es védelem áll majd rendelkezésre; ezek közül valószínűleg egyet sem mellőznek majd a nemzetközi modellvariáns esetében sem.

Mindemellett errefelé számíthatunk a legújabb hordható kiegészítőkre is, január közepén nem csak a készülékek, de a Redmi Watch 4 és az ANC-s Buds 5 széria is érkezik a Buds 5 és Buds 5 Pro modellekkel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés