Indiában tesztelik a Galaxy A4-et?

Egy egyelőre még ismeretlen, SM-A430U modellszámú Samsung készülék bukkant fel a Zauba oldalán, ami köztudottan az indiai import árukat figyeli. Mivel a Galaxy A3 (2016) az SM-A310, a Galaxy A5 (2016) pedig az SM-A510 modellnevet használja, nem nehéz megjósolni, hogy az említett készülék minden bizonnyal Galaxy A4 néven debütál majd.


[+]

Május 2-án egyébként három eszköz érkezett tesztre Indiába, mindegyiket 477,18 dollárra taksálta a weboldal, ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a piaci árról beszélünk. Azt viszont már talán sejteti, hogy nem egy alsó kategóriás mobilról beszélünk, bár egyelőre a specifikációról még nem esett szó. Az A3 idei variánsa egyébként nem apró, majdnem 4,8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és Exynos chipset hajtja, akárcsak az A5-öt, aminek már 5,2 inches megjelenítője van. A kettő közé még egy 5 hüvelykes modell odaférne, ám mivel még csak két napja érkezett vizitre a készülék, aligha lesz bemutatva a következő hetekben.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A7 (2016) - a vadászat folytatódik

    A dél-koreaiak középkategóriás termékcsaládja egyre erősebb lesz, tesztalanyunk OIS-es kamerával, hosszú üzemidővel, gyors renendszerrel és magas árral hívja fel a figyelmet.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Galaxy A3 (2016) - a család kicsi kincse

    Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés