MWC2009: Információk az átlátszó LG-ről

Ahogyan írtuk, az LG átlátszó gombsoral rendelkező telefonjáról nem lehetett megtudni a sajtótájékoztató után a specifikációkat, de sikerült találnuk egy illetékest, aki tudott érdemben nyilatkozni a készülékről.

Sajtófotó
Sajtófotó


A GM900 nyár végén érkezik a boltokba, árat még nem mertek mondani hozzá. Az viszont biztos, hogy 5 megapixeles kamera kerül a hátlapra, képes a készülék a DivX videók lejátszására, a menürendszer pedig a KM900 Arena mása, tehát S-Class jellegű. A leglényegesebb viszont az, hogy amellett, hogy a kijelző érintésérzékeny, ugyanez igaz a gombsorra is, amely igazi üvegből készült, karcolásálló burkolatot kapott.

Az egyetlen kiállított GM900
Az egyetlen kiállított GM900


A gombsor böngészés közben arra is használható, hogy az ujjunkat ezen mozgatva vezérelhetjük a kurzort. Mindenképpen elmondható tehát, hogy a HSDPA-képes GM900 igen egyedi és ötletes készüléknek ígérkezik, de vélhetően elég borsos áron kerül majd forgalomba, amire abból is lehet következtetni, hogy a sajtóanyag a specifikációk ismertetése helyett az egyediséget és az eleganciát hangsúlyozza ki.
  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés