Inkább Nokia 5.3 lesz a Nokia 5.2

A Nokia PowerUser nem csak a specifikáció kulcselemeit, de Amerika Kapitány valódi nevét is felfedte.

A Nokia több új készülék bemutatását is tervezte az MWC-n, ami értelemszerűen elmaradt az egész rendezvénnyel együtt. Az 5G képes Nokia 8.2 mellett az 5-ös széria új modelljét is várjuk, ami Amerika Kapitány munkacímen bukkant fel legutóbb. Nyilván a kör alakú kameraelrendezésre utalva a készülék hátlapján. A következő ötös sorszámú eszköz viszont a Nokia PowerUser exkluzív információi alapján Nokia 5.3 néven érkezik, várhatóan március 19-én.

További képek egyelőre nem bukkantak fel.További képek egyelőre nem bukkantak fel. További képek egyelőre nem bukkantak fel. [+]

A korábban kiszivárgott felvételek alapján a csepp alakú szenzorszigettel rendelkező Nokia 5.3 18,5:9-es képarányú, 6,5 hüvelykes kijelzőt kap, ujjlenyomat-olvasót pedig Amerika Kapitány pajzsát idéző kamerarendszer alá. A szenzorok specifikációja egyelőre felületes, de a 16 megapixeles főkamera mellé egy 5 megapixeles és két 8 megapixeles egységet várhatunk.


[+]

A Nokia 5.3 legalább háromféle memóriacsomaggal lesz elérhető, egy 3/64 GB-os alapmodellel kezdve egy 6/64 GB-os kiszerelésig Snapdragon 660 vagy 665-ös rendszerchippel, ami 180 dolláros nyitóáron kezdhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés