IOL: új koncepció a telefonos PDA-ra

A dél-afrikai IOL hírsite adott tudósítást arról a különös koncepcióról, amely egy hagyományos PDA-telefon, némi extrával.
A különlegesség a hátlapból kipattintható telefon, mely leválasztva a PDA-ról, teljes értékű GSM telefonként képes működni, saját akkumulátoráról üzemelve.
A koncepció lényege, hogy a PDA-k tudásának növekedésével méretük is növekszik, amely egyre terhesebb tud lenni olyan helyzetekben, amikor jól jönne egy ingzsebben megbúvó telefon, és nincsen szükség a PDA által nyújtott plusz tudásra.


 

A hátlaphoz mechanikusan rögzített, de elektronikusan csatlakoztatott telefon természetesen folyamatosan szinkronizálható a PDA adataival, így nem kell attól tartani, hogy legfontosabb adatainkat ott kell hagynunk a nagyobb méretű eszközben.
Természetesen csatlakoztatva a "kis" telefon mind a PDA akkumulátorával, mind pedig hagyományos hálózati töltővel tölthető. Az egyetlen hátránya a lecsatolható egységnek, hogy az valóban csak egy alapfunkciós telefon, tehát előbb-utóbb vissza fogjuk kattintani PDA-nkba, ha a nagyobb tudásra is szükségünk lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IOL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés