iOS 7 – négyből három készüléken

Az iOS 7 szeptemberi premierjét követő héten az iPhone, iPad és iPod touch felhasználók több mint 52 százaléka telepítette az új operációs rendszert, mely a Chitika beszámolója szerint újabb két hónap elteltével 74.1 százalékra emelkedett. A platform korábbi változatához való ragaszkodás egyik oka valószínűleg a teljesen új kezelőfelület dizájn lehet, mely nem mindenkinek nyerte el a tetszését, mely mellett az iPad 2 és iPad 3 tulajdonosok az AirDrop szolgáltatás hiánya miatt is hezitálhatnak. Az iOS 7 terjedési üteme még így is gyorsabb mint a tavalyi főverzióé, melyre sokan az Apple sokat kritizált térképszoftvere miatt nem álltak át az utólag telepíthető Google Maps alkalmazás megjelenéséig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • iOS 7 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb operációs rendszere nem csak az eddig megszokott ikonok külsejét cseréli le, hanem számos új funkciót is hoz magával.

Hirdetés