IP57-et kaphat a HTC U

Egyre több tartalom kerül ki a HTC rövidesen érkező újdonságáról, ami a U Play és a U Ultra méretosztálya között, 5,5 hüvelykes kijelzővel várja a piacra lépést. A lenti kép például a híres Evan Blass (@evleaks) oldalán bukkant fel, a VentureBeat pedig már Nougatra épülő Sense 9-et, érintésérzékeny oldalsó keretet és WQHD (1440 x 2560 pixel) felbontású megjelenítőről számol be. Egyre több forrás erősíti meg a várható IP57-es szabványt, ami egy közepes porállóságot és vízállóságot takar.

Jelenleg úgy tűnik, hogy ez lesz a végleges formaterv
Jelenleg úgy tűnik, hogy ez lesz a végleges formaterv [+]

Jó eséllyel érkezhet szimpla és dupla SIM-es változat is, amire viszont ne számítsunk, az a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, ezt már a két előző U-modellben is hiába kerestük. A Galaxy S8 premierje után vagyunk, így hihetőnek tűnik a Snapdragon 835 lapka, a 12 megapixeles hátlapi kamera pedig hasonló lehet, mint a nagyobb phableten lévő. A bemutató időpontja továbbra sem konkrét, de még április hónap végére várhatjuk a méregdrága újdonságot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • A HTC U lehet a tajvaniak 2017-es zászlóshajója

    Friss sajtóértesülések szerint nem véletlenül rántotta le a leplet a HTC egy új szériáról, a U Play és a U Ultra után jöhet a középső, legerősebb testvér.

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

Hirdetés