Szintén csúcshardvert kaphat a OnePlus következő készüléke

A OnePlust első készüléke óta a flagship killer kategória jellemzi, kivétel nélkül kiemelkedő hardvert és minőséget kínáltak ehhez képest határozottan kedvező árazás mellett. Az első 6 GB rendszermemóriával szerelt mobil, a OnePlus 3 és 3T után feltehetően a térségben jellemző tetrafóbia miatt a OnePlus 5 lesz a következő kihívó, amiről egyre több feltételezés és információ kerül elő.


[+]

Ilyen például az az értesülés, ami alapján idén 8 GB rendszermemóriára számíthatunk, amihez a Qualcomm csúcslapkája fog járni. A Snapdragon 835 nem az egyetlen aktualitás, ami a OnePlus 5-öt beilleszti a trendekbe, elvileg dupla hátlapi kamerarendszert is integrálnak, valamint a kijelző felbontása is szintet lép, így a OnePlus 5 (már, ha tényleg ez lesz a neve) lesz az első QHD felbontású eszköz a gyártó kínálatában. Sőt, már kerámiaborításról is esett szó. Mindehhez 500 dollárt nem meghaladó árszabást vizionálnak a források, ami nagyjából 146 ezer forint aktuális árfolyamon.

Előzmények

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

  • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

    A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

Hirdetés