Ismét felbukkant a LeEco dupla kamerás mobilja

Tagadhatatlanul nem a mobilos világ legesztétikusabb dupla hátlapi kamerarendszeres megoldását láthattuk egy LeEco prototípus hátlapján néhány héttel ezelőtt, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a LEX720 munkanevű mobil végleges állapotában is hasonlóan fog kinézni. A mosolygós emotikonra emlékeztető kombinációról a közeli képek igazolják, hogy nem lézeres szenzort takar az egyik hely, hanem mindkét lyuk mögé optika kerül.

Eddig csak a hátlapot láthattuk, most már a mobilt is lefotózták hozzá. Eddig csak a hátlapot láthattuk, most már a mobilt is lefotózták hozzá.
Eddig csak a hátlapot láthattuk, most már a mobilt is lefotózták hozzá. [+]

A korábbi információk szerint Full HD kijelzővel rendelkező termék jó eséllyel fémházat és 2.5D lekerekítésekkel operáló üveg előlapot kap, hardveresen pedig Snapdragon 821 kerülhet bele 32 gigabájtos belső tárolóval és 4 gigabájt RAM-mal. Ha hihetünk az egyik benchmark-szoftver hitelességének, akkor a hátlapi kamerarendszer 16 megapixeles képeket készít majd, míg a szelfiket 8 megapixelben lőhetjük majd a LeEco újdonságával.

Szinte biztosan komoly hardvert kap, de a fő érdekessége a dupla hátlapi kamera lesz. Szinte biztosan komoly hardvert kap, de a fő érdekessége a dupla hátlapi kamera lesz.
Szinte biztosan komoly hardvert kap, de a fő érdekessége a dupla hátlapi kamera lesz. [+]

A megjelenés időpontja és a várható árazás továbbra is ismeretlen, a fotók alapján azonban közel lehet a termék a bemutatáshoz, így nemsokára minden kiderülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Azóta történt

Hirdetés