Itt a Moto X Pro, a Google-mentes Nexus 6

A Motorola felvásárlásával a Lenovo piaci részesedése megnőtt, és bár az amerikai márka fennmaradt, a kíni gyártónak szava lett abban, hogy hol kerülnek piacra a Motorola termékei. Ennek bizonyítékaként az amerikai gyártó ma bejelentette, hogy hamarosan ismét megjelenik a kínai piacon, és Hello China! című sajtóközleményében a Moto X (2014) és a Moto G (2014) mellett megneveztek egy „új” készüléket is.

A Moto X Pro lényegében a Nexus 6 Google szoftverek nélkül

A Moto X Pro lényegében egy saját szoftverrel felszerelt, Play Áruház nélküli Nexus 6 (a Kínai Népköztársaságban az Áruház nem elérhető), ami egyébként az új Moto X-től kölcsönözte formavilágát. Az X Pro ennek értelmében fém kerettel, ívelt hátlappal, QHD megjelenítővel, Snapdragon 805-ös rendszerchippel, Adreno 420-as IGP-vel, 3 gigabájt RAM-mal, 3220 milliamperes akkumulátorral és optikai képstabilizátorral megtámogatott, 13 megapixeles hátlapi kamerávalérkezik, valamikor a február végi kínai holdújév után.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: X generáció

    Mire a 2014-es Moto X kijött, a Motorola már gyakorlatilag a Lenovo kezében volt, a Google-ös partnerkapcsolat azonban emlékezetes hattyúdallal végződött.

  • Motorola Moto X (2014) - elbocsátó, szép üzenet

    Anyaghasználat, hardver, kijelző, szoftver - minden téren előrelépett a 2014-es Moto X az elődjéhez képest, és immáron Lollipop alatt futnak az eszköz különleges extrái.

Előzmények

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

Hirdetés