Íme, a teljes nougatos Moto lista

A tegnapi napon nem csak az új Pixel készülékek és egyéb Google ketyerék, hanem az Android 7.1 is főszerepet játszott, és remek hír, hogy az új mobilok mellett a régiekre is fordul figyelem, a Motorola Nexus 6 például szintén kedden kapta meg a nougatos frissítést. Arról már volt szó, hogy az utóbbi időszak motós termékei még idén részesülhetnek a 7.x sorszámú Androidból, a Lenovóba lényegében beleolvadt Motorola Mobility most pedig közölte a teljes listát a negyedik negyedévtől meginduló frissítésekről.

A Moto G4 Plus méretes gyorstöltője társaságában
A Moto G4 még idén megkaphatja az Android 7.0-s frissítést [+]

Első körben a Moto G4 és Moto Z modellek jeleznek majd, még az év vége előtt, majd az alábbiak következnek: Moto X Pure Edition (harmadik generáció), Moto X Style, Moto X Play, Moto X Force, Droid Turbo 2 és Droid Maxx 2. A hivatalos blog egyelőre a 7.0-s főverziót említi, és nem elképzelhetetlen, hogy a 7.1-et a Google az újonnan bemutatkozó modelleknek tartogatja. Azok ugyanis alapból támogatják a fájlszintű titkosítást és a háttérben folyó rendszerfrissítéseket, ami másfajta tárhelypartíciót igényel, mint amilyenre a régebbi modelleket formázták.

Azóta történt

  • Nougatos frissítést kapott a Moto G4

    A Moto G4 és a Moto G4 Plus az első két mobil a sorozatból, amelyre elindult a 7.0-s Android közzététele.

  • Közvetlenül 7.1.1-re válthat a Moto X Play

    A Moto készülékek egyes típusai nem vártak sokat a legfrissebb főverzióra, a Moto X sorozat pedig egyenesen 7.1.1-es verzióra válthat hamarosan.

  • Frissül a Moto Z Play

    A Lenovo által menedzselt Moto készülékekre folyamatosan érkezik az Android legújabb verziója, annak rendje és módja szerint, ahogy azt előrevetítették.

Előzmények

Hirdetés