Itt az utolsó Android O béta, hamarosan kint a végleges

Gyakorlatilag már csak annyi maradt hátra az Android O-ból, hogy kiderüljön: a 8-as sorszámú főverziót milyen édességes néven lehet majd megszólítani. A tudáslista nagy része már kiderült az eddigi három fejlesztői változatból, és most itt a negyedik, közel végleges.

A Google ígéri: nincs már sok hátra a hivatalos Android O publikálásáig. Az Android N egyébként 11 hónapja, 2016 augusztusának 23. napján startolt el. Az Android O Developer Preview 4-hez a Pixel készülékekre, a Nexus 5X-re, a 6P-re és a Playerre vezetékmentes frissítés formájában az Android béta programhoz csatlakozva, képfájlok formájában pedig ide kattintva lehet hozzájutni.

Azóta történt

Előzmények

  • Milyen édességgel jön az Android 8?

    A Google még mindig nem leplezte le a 8.0-s, O rövidítésű Android főverzió édességes nevét. Az Oreo mellett az Oatmeal Cookie is a versenyzők között van.

  • Itt az Android 8.0 harmadik bétája

    Az Android O Developer Preview 3 leleplezte a nyár végén esedékes frissítés hivatalos számozását.

  • Az Android O és a Note 8 is augusztusban startolhat el

    Egy hónapban, csak nem egy készülékben: az előbbi a Pixel mobilokra érkezhet, míg az utóbbi első körben Android 7.1.1-gyel jelenhet meg.

  • Elstartolt a Google I/O

    Android O, egyszerűsített zöld robotos főverzió, kiterjesztett valóság, önálló virtuális valóság szemüveg és minden, amit a mesterséges intelligenciáról és a gépi tanulásról tudni akart, csak eddig nem merte megkérdezni.

Hirdetés