Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2

A készülékek Kínában már január elején bemutatkozott, a nemzetközi premier ezekben a percekben zajlik.

Magyarországra is megérkezett a OnePlus aktuális csúcsmodellje, ami szerencsére semmiben nem különbözik a január 4-én Kínában bemutatott belpiacos verziótól, mindössze az Egyesült Államokban kell beérni 100 wattos gyorstöltés helyett maximum 80 wattos töltésteljesítménnyel. Nálunk viszont a megfelelő adapterrel és az ikonikus, piros töltőkábellel együtt érkezik a OnePlus 11 fekete vagy zöld színben.


Titan Black színben választható 8/128 GB-os verzió is 909 eurós áron (357 ezer forint), az idei széria alapszínében (zöld) viszont csak a 16/256 GB-os kiszerelés opció 999 euróért (399 ezer forint). A 8/128 GB-os készülékek mellé fekete OnePlus Buds Pro 2 jár ajándékba, a 16/256 GB-os modell mellé pedig válaszhatunk, hogy az új TWS fülest vagy egy második generációs Bang & Olufsen A1 hangszórót óhajtunk-e. A diákok továbbá, a tanulói jogviszony igazolása esetén akár 20%-kal kedvezőbb áron juthatnak hozzá a gyártó termékeihez, a OnePlus 11-re konkrétan 5% az engedmény, de a kedvezmények mértékét korábbi OnePlus készülékünk beszámításával is növelhetjük.


[+]

A térbeli hangzást kínáló OnePlus Buds Pro 2 egyébként önállóan is megvásárolható mindkét elérhető színvariációban 179 eurós áron, ami körülbelül 70 ezer forintot jelet aktuális árfolyamon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés