Január 10-én érkezik a hajlítható Honor

A Magic V premierje nem meglepő módon Kínában lesz.

Úgy fest, hogy tényleg elkezdenek beérni azok a fejlesztések, amelyek igazolják, hogy a Honor valóban különvált a Huawei-től, legalábbis az összecsukható Honor V az első információk szerint egyáltalán nem hasonlít a P50 Pocketra. Viszont még mindig benne van a pakliban, hogy hasonlíthat a Mate X2-re, amely ugyanúgy egy könyvszerűen nyitható okostelefon, mint amilyennek a Honor Magic V ígérkezik az előzetes képek alapján.


[+]

A Honor elkezdte adagolni az előzetes képeket és információk a termékről, amely ugyan Kínában jelenik meg először, de a globális piacra tart, tehát előbb-utóbb Európába is eljut GMS-sel együtt. Azt már megerősítette a gyártó, hogy ez lesz az első hajlítható telefon a Qualcomm friss csúcshardverével (Snpadragon 8 Gen 1), a kiszivárgott képeken pedig látszik, hogy hátulra három kamera kerül, vélhetően három különböző látószöggel.

Szintén sejteni lehet, hogy Android 12-vel mutatkozik be majd a termék, a 66 wattos gyorstöltési opció sem lenne meglepetés. A Honor V kapcsán azonban a legnagyobb kérdés az árazás lehet, a piacra nemrég visszatért márka ugyanis az európai régióban nem minden esetben tud versenyképes lenni, ha a Honor Magic V nem fél évvel később érne ide, akkor több esélye lenne még egy relatív magas áron is a felénk kifejezetten kevés szereplőt számláló hajlítható kijelzős mezőnyben, hiszen a Samsung Z Fold3 mellett nincs más alternatíva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés