Január 8-án lelepleződik a Redmi Note 9T

Dimensity 800U rendszerchippel adhat 5G-s belépőt az újdonság, a bemutatóra pedig csupán péntekig kell várni.

Még tavaly év végén röppentek fel az első pletykák a Redmi Note 8T utódjáról, de végül kivárta a 2021-et a vállalat, úgy tűnik, a december lezárásaként pont elég volt a Snapdragon 888-as nyitó, a Xiaomi Mi 11. Ehhez képest a Redmi Note 9T nyilván jelentősen olcsóbb kategóriában fog indulni, cserébe szerényebb specifikációval is kell számolni, a háttérben az 5G-s Dimensity 800U rendszerchip dolgozhat, a legkisebb RAM-változat 4 GB-ot takar majd, az ehhez kapcsolódó tároló 64 vagy 128 GB lehet, és még Android 10-es rendszerverzióra építő MIUI-val találkozhat a felhasználó elsőként.


[+]

Az előzetes fotón három kamera látszik, és mivel a készülék várhatóan a Redmi Note 9 5G alapjaira épül, így nagyjából a kiosztásra is számíthatunk: 48 megapixeles főkamera, 8 megapixeles ultraszéles, illetve egy 2 megapixeles makrókamerára számíthatunk. Ezen kívül 6,53 hüvelykes, kameralyukas kialakítású kijelző várható 90 Hz-es képfrissítéssel, nem marad ki az NFC, az akkumulátor 5000 mAh kapacitású lesz és 18W teljesítményű gyorstöltésre lehet számítani. A többi kérdésre pénteken kapjuk meg a választ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

  • Hazánkba érkezett az 5G-s Redmi

    A Note 9T ötödik generációs hálózatokra is felkapcsolódik, a 4G-s Redmi 9T pedig az árával csalogat vásárlókat.

  • Redmi Note 9T - 5G, öt számjegy

    Egyre több készülékből választhatnak azok is, akiknek nincs szükségük csúcskategóriás kvalitásokra, de a legmodernebb hálózati szabványra igen. A Redmi Note 9T ezt dual SIM üzemmódban is tudja nyújtani.

Előzmények

  • Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek

    Hatalmas FHD panel, méretes telep, öt kamera még sincs Note utótag – furcsa hibrid az új Redmi alapmodell, és messze nem tökéletes.

  • Redmi Note 9S - filléreken múlik

    Szerencsére a Redmi márkajelzést viselő Xiaomi telefonok nem drágultak meg, a Note 9S az elődökhöz hasonlóan a kategória egyik legjobb vétele, de nem hibátlan.

  • Redmi 8 - nyolcadszorra is

    Továbbra is zseniális üzemidő és korrekt hardveres felhozatal jellemzi az itthon is elérhető olcsó Redmit, végre Type-C-s felület jutott a jack mellé, de a legtöbb ismert kompromisszum továbbra is él.

  • Xiaomi Redmi 5 Plus - új forma, régi erősségek

    18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.

Hirdetés