Január elején elhagyja Kínát a 200 MP-es Redmi

De nem megy messzire, Indiában kezdi globális pályafutását.

Újabb 200 megapixeles kameraszenzorral szerelt Xiaomi kerül a márka globális kínálatába. Az itthon is kapható és általunk is tesztelt Xiaomi 12T Pro után a Redmi széria pixelszörnyetege, a Redmi Note 12 Pro+ is elhagyja Kínát. A globális premier 2023 január 5-én várható, viszont a globális egyelőre csak indiai forgalmazást jelent majd, legalábbis a Xiaomi által Twitteren megosztott információk alapján.

Az, hogy Indiát választotta a márka Kína után elsőnek a Redmi Note 12-esek értékesítésére, nem meglepő fordulat, az eddigi 300 millió eladott Redmiből 72 milliót Indiában vásároltak. Az egyelőre viszont nem egyértelmű, hogy csak a Redmi Note 12 Pro+ kezd el terjeszkedni januárban az otthoni piacon kívül, vagy a sima Note 12, a Note 12 Pro, valamint a Note 12 Discovery is, ami igazából megegyezik hardveresen a 12 Pro+ változattal, de különlegessége a 210 wattos villámtöltés.

A Note 12 Pro+
A Note 12 Pro+ [+]

A Redmi Note 11-es piacra kerülésének dátumai és a most bejelentett indiai premier alapján viszont az már biztosra vehető, hogy folytatja jövőre is a 2022-es gyakorlatát a Xiaomi, vagyis a január vége és február közepe közti időtartamban elkezdi globálisan is árulni az új Redmiket. Az viszont továbbra is kérdés, hogy ezt milyen áron fogják megtenni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés