Januárban érkezik a Nougat az Axon 7-re

A Snapdragon 820-as ZTE Axon 7 elsődlegesen remek árazásával hívja fel magára a figyelmet, és úgy tűnik, hogy a támogatását sem hanyagolják el, hiszen az eredetileg 6.0.1-es Androiddal futó mobil a gyártó állítása szerint januárban frissül Nougat verzióra, ami a jelenlegi legfrissebb, elérhető Android. Az információt a ZTE német képviselete közölte.

Nugátos frissítést kap az egyik csúcs-ZTE
Nugátos frissítést kap az egyik csúcs-ZTE [+]

Sajnos arról nincs információ, hogy a többi modell megkapja-e az új rendszert, és ha igen, akkor mikor, mindenesetre a ZTE-nek, főleg a német piacon elég komplex modellpalettája van, remélhetőleg nem csak a Snapdragon 820-as csúcsgép privilégiuma lesz a nugátos rendszer.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Axon 7 Mini - óriásbébi

    Tréfának is rossz az 5,2 hüvelykes Axon 7 variánst Mininek nevezni, a ZTE a gyönyörű fémházas kivitellel, a sztereó hangzással és az ígéretes kamerákkal azonban nem viccel.

  • IFA 2016: 5,2 hüvelykes a ZTE Axon 7 Mini

    Kicsit furcsa, hogy mennyire nagy mobil kapta meg a mini jelzőt, a kütyü felszereltsége és a hozzátartozó ár viszont korrekt.

  • Megérkezett a ZTE Axon 7

    A kínai gyártó leleplezte az új, felsőkategóriás mobilját, amibe jutott AMOLED kijelző, Snapdragon 820 lapka, 4 gigabájt RAM és ujjlenyomat-olvasó is.

Hirdetés