Javíthatatlan az Apple iPad Mini

Na, nem ennyire drámai helyzet, csak szójáték. A csavarokhoz például csak egy sima Phillips fej kell.

Az Apple végül mégis úgy döntött, hogy szükség van az iPad Mini szériára, így az iPad Air mellett az ötödik generációs iPad Mini is bemutatkozott nemrég. A kisebb tablet rengeteg pozitívummal bír, kezdve a hagyományos TouchID-vel, a jack csatlakozón át, a híresen erős, Apple csúcshardverig. Úgy tűnik, mindezt perfektül össze is rakták, az iFix It-nek legalábbis meggyűlt a baja a szétszereléssel. Nyilván nem lehetetlen, de a 2 pont, amit a 10-ből összehozott az iPad Mini, nem valami biztató, ha szervizelésről van szó.


[+]

Az Apple továbbra is rengeteg ragasztót használ, hogy egyben tartsa a szerkezetet, amit nem elég felhevíteni és óvatosan lefejteni, a home gomb csak úgy úszik a ragacsban, de a kijelző eltávolításánál is figyelni kell. A panelt csak a TouchID és néhány egyéb komponens kikötése után lehet kiemelni, így az alsó élnél nagyon figyelmesen kell dolgozni. A háttérvilágítást viszont nem olyan egyszerű véletlenül tönkretenni. Az LCD és az akkumulátor csatlakozója együtt mozog, így nem fordulhat elő, hogy a telep lekötésével elfüstöl a kijelző biztosítéka a hirtelen feszültségcsökkenéstől. A korábbi iPad Mininél életbevágó volt, de nem evidens, hogy a kijelzőt csatlakoztassuk le elsőként.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Vajon lesz utódja az iPad Mininek?

    Évek óta nem frissítette a kicsi iPad-vonalat a cég, és bár újra meg újra felbukkannak képek egy újnak gondolt változatról, nem tudni, hogy ezekből lesz-e valóság.

  • Megérkezett az új iPad Pro

    Az Apple népszerű tablete is elhagyja a home gombot, viszont szűkebbre vették a Liquid Retina kijelző körüli kávákat. Vékonyabb lett, és ami igazán fontos, USB-C-s!

Hirdetés