Jöhet a napi S10 dömping?

Mintha holnap lenne a Galaxy S10 család bemutatója, olyan mennyiségben záporoznak az Unpacked esemény információmorzsái, pedig még egészen 20-áig várni kell a Londonban és San Franciscóban egyszerre megtartott showra, ahol például egy új okosóra is megfordulhat.

A Galaxy Sport lehetséges színvariációi
A Galaxy Sport lehetséges színvariációi (forrás: TigerMobiles) [+]

Az már korábban kiszivárgott, hogy a Galaxy (Watch) Sport megszabadulhat a népszerű, ám a készüléknek extra szélességet adó lünettától, a TigerMobiles oldalán pedig a lehetséges színvariációk is felbukkantak: az okosóra feketében, sötétkékben és rózsaarany festésben pompázhat, aláhúzva, hogy a hölgy vásárlókat éppúgy megcélozza, mint az urakat.

Ezen kép szerint a Galaxy S10-zel lehet majd tölteni a szintén pletykaszinten létező Galaxy Buds fülest
Ezen kép szerint a Galaxy S10-zel lehet majd tölteni a szintén pletykaszinten létező Galaxy Buds fülest (forrás: WinFuture) [+]

Haladjunk tovább: a következő napirendi pont az S10 família vezetékmentes visszatöltés funkciójára vonatkozik. Konkrétan arra érkezett most vizuális utalás, hogy a funkcióval tölteni lehet majd a következő, teljesen vezetékmentes Samsung fülest, aminek Galaxy Buds lehet a neve. Ilyesmit a Mate 20 Pro pletykái is ígértek, aztán a csontelvezetéses technológiát használó FreeBuds 2 Pro decemberben, csendben mutatkozott be Kínában.

A Galaxy S10+ kétféle fekete változata
A Galaxy S10+ kétféle fekete változata (forrás: WinFuture) [+]

A WinFuture az S10+ kétféle lehetséges fekete variánsát is megmutatta, ezen linkre kattintva pedig a két csúcskiszerelés minden festése megcsodálható a világostól a sötétig, a színátmeneteseket beleértve.

Ez volna a Galaxy S10 élőben Ez volna a Galaxy S10 élőben
Ez volna a Galaxy S10 élőben (forrás: GSM Arena / Saudi Android) [+]

Ezzel még koránt sem ürült ki a pletykakosár: a SaudiAndroid Twitter-oldalon feltűnt, aztán eltűnt az a négy kép, amelyen teljes, élő valójában csodálható meg a két csúcskészülék, hacsak nem ügyes utánzatokat kaptak lencsevégre.

Ez pedig a Galaxy S10+ Ez pedig a Galaxy S10+
Ez pedig a Galaxy S10+ (forrás: GSM Arena / Saudi Android) [+]

Az mondjuk beszédes, hogy a Twitter-bejegyzést törölték, de a GSM Arena jóvoltából mégis sikerült a képeket lementeni. Bemutató február 20-án, várhatóan kevés meglepetéssel.

Előzmények

Hirdetés