Jön a Xiaomi Mi Max 2 is

A kínai gyártót érintő híreket jobbára a Xiaomi Mi 6 uralja, nem mellesleg azért is, mert a specifikációk alapján egyrészt egy aránylag kompakt, 5,1 hüvelykes valamire számíthatunk, legalábbis az alapmodell esetében, amibe viszont szintén a Qualcomm Snapdragon 835-ös csúcslapkáját rejtették, másrészt látszólag teljes LTE lefedettséget kap, így a hazai B20-as sáv sem esik ki a szórásból. De úgy tűnik, nem csak a csúcskategória kap új belépőt, hanem a kedvező árazású phabletek köre is bővül.


[+]

A Xiaomi Mi Max eleve három kiszerelésben volt elérhető, mi a középmodellt teszteltük, egyébként teljes megelégedéssel. A GFX Bench adatbázisába most a Xiaomi phabletjének utódja került be, méghozzá a 4/128 GB-os verzió idei kiadása. A 6,4 hüvelykes, FHD felbontású kijelzővel szerelt eszköz szintén 4 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel futott egy tesztkört, a nyolcmagos, maximum 2,2 GHz-es SoC viszont lehet akár a legfrissebb középkategóriás megoldás, a Snapdragon 660 is.


(forrás: GSMArena) [+]

A kamerák érdekes módon visszafogottabb megapixel-számot mutatnak, hátulra elvileg egy 12, míg előre egy 5 megapixeles modul kerülhet, előbbi pedig képes lesz 4K felvételek rögzítésére. Újdonság még az NFC léte, ennél több viszont nem derült ki a táblázatból, ahogy az akkumulátorkapacitás is kérdéses, bár korábbi pletykák alapján akár 5000 mAh-s telep is beleférhet. A megjelenést májusra tippelik, bár a forrásoldal nem minden esetben bizonyította a megbízhatóságát, Weibo posztokat talán nem szerkesztenek maguknak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés