Jönnek az új BenQ-Siemens telefonok

Három új készülékről terjednek hírek az interneten, olyan telefonokról, amelyek már a BenQ-Siemens közös fejlesztés eredményei. Nagy várakozás előzi meg az újdonságokat, hiszen most fog kiderülni, hogy a német céget felvásároló BenQ mennyire lehet ütőképes az európai piacon.


Multimédia BenQ-Siemens módra

 

Az S88 néven futó modell leginkább a SE K750i ellenfelének tekinthető. A hátlapon található 2 megapixeles kamera autofókusz funkcióval is rendelkezik, a 2 inches, 176x220 pixeles kijelző pedig állítólag OLED technológiával készül majd, amely nagy fényerőt biztosít. A memória miniSD kártyával bővíthető, a telefon képes MP3 lejátszására, nem hiányzik a Bluetooth, és közvetlen nyomtatást segítő PictBridge szabvány támogatása sem.


Hermes C5: nőknek szól

 

A Hermes C5 néven várható telefon teljesen más kategória. Az inkább nőies, összecsukható modell azonban szintén viszonylag erős szolgáltatáskínálattal érkezik, hiszen a fedlapon 1,3 megapixeles optika található. A belső kijelző 128x160 pixel felbontású, TFT technológiával készül és 262 ezer színt tud megjeleníteni. A Bluetooth és az MP3 lejátszásának képessége ebből a modellből sem hiányzik.


E71: támogatja az EDGE szabványt is

 

A harmadik üdvöske a szétcsúsztatható E71. Igen jónak ígérkező, 240x320 pixeles képernyője mellett Bluetooth és Instant Messaging támogatást is talál majd benne a vásárló. Memóriája miniSD kártyával lesz bővíthető, és egyebek mellett e-mail kliens is került a telefonba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés