Jóváhagyást kapott a Lenovo Vibe X3

Többször vissza kellett már kanyarodni ahhoz a februári pletykához, ami öt új Lenovo készülékről szólt, amiket már az MWC kiállításon leleplezhettek volna. Ez azonban nem történt meg, más kérdés, hogy azóta például debütált már belőlük a Vibe P1 és a Vibe S1, plusz más telefonokról is lehet hallani a szóbeszédeket, a Vibe X3 pedig már annyira közel áll a hivatalos megjelenéshez, hogy a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság jóváhagyását is megkapta, nem utolsó sorban pedig a GFXBench adatbázisába is felkerült.

A TENAA leírása szerint a készülék 154 x 76,4 x 9,4 dimenziókkal és 175 grammos tömeggel hívja fel magára a figyelmet, de ami ennél is érdekesebb, hogy egy Snapdragon 810 chipset dübörög majd a burkolat alatt. A kijelző 5,5 hüvelykes és 1080p felbontású, rendszermemóriából 3, belső tárhelyből pedig 32 GB jutott, utóbbit még microSD kártyával is lehet bővíteni.

A Vibe X2 örökébe lépő phablet a további specifikációk terén sem hagy kívánnivalót maga után, hiszen 21 megapixeles kamerát szereltek a hátlapjára, amit egy dupla ledes villanó segít a sötétebb fényviszonyokban, közvetlen ezalatt pedig minden bizonnyal egy ujjlenyomat-olvasó kap helyet. Természetesen van előlapi szenzor is, a szelfi képekre vágyók maximum 8 megapixeles alkotásokat készíthetnek. A Vibe X3 Cat.6-os LTE-képességekkel rendelkezik, emellett van benne WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, és Android 5.1.1 operációs rendszerrel lát napvilágot, aminek viszont a pontos időpontja még nem ismert.

Azóta történt

  • Sajtófotón látható a Vibe X3

    Még Lenovo márkanévvel lát napvilágot a kínaiak következő telefonja, mely Snapdragon 810 SoC-vel érkezik, és elég jó néz ki.

Előzmények

Hirdetés