Jövő hét kedden érkezik a Pepsi P1

Nem először bukkan fel a Pepsi neve egy kínai mobil kapcsán: a GizChina emlékeztette olvasóit, hogy létezett egy Oppo telefon az italgyártó launcherével és háttereivel, most azonban saját brandes (alighanem bérgyártásban készült) mobilt terveznek piacra dobni, méghozzá a viszonylag logikus P1 típusjelzéssel (a kólás rivális nyilván a CC1 nevet adná). Eddig tartott a hír izgalmas része, a specifikációk frontján ugyanis némi csalódást fog kelteni a folytatás.

Tényleg érkezik a Pepsi telefon: a P1 jövő hét kedden mutatkozik be
Tényleg érkezik a Pepsi telefon: a P1 jövő hét kedden mutatkozik be

Az öthüvelykes Full HD-s megjelenítő, a 16 gigabájtos belső tároló, a 13 megapixeles hátlapi kamera, a 3000 milliamperórás akkumulátor és az Android 5.1-es rendszerverzió abszolút rendben van, a MediaTek MT6592-es nyolcmagos SoC viszont erősen megkésett. Ez a lapkakészlet egy-másfél éve virított friss okostelefonokban, és azóta a nyolcmagos MT6752, MT6753 és a Helio X10 is meghaladta mind teljesítmény, mint hálózati támogatás tekintetében. Persze valahol el kell kezdenie minden új szereplőnek, ha szeretné felpezsdíteni a piacot. A Pepsi P1 október 20-án mutatkozik be a Kínai Népköztársaságban, az árakat a jövő hét keddi eseményen közli majd a Pepsi.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Pepsi-mobil

    Egészen pontosan Pepsi-phablet, nem csak az alliteráció miatt hívjuk így, a P1 igen nagy készülékházzal és 5,5 hüvelykes kijelzővel vívta ki ezt a megnevezést.

Előzmények

Hirdetés