Jövő hétfőn jönnek az új Pocók

Az egyik modell a Redmi K40 átcímkézése lehet, a másik friss Snapdragon lapkát kaphat – vagy a legjobbat.

Ami teljes mértékben hivatalos az, hogy jövő héten, hétfő délután 1 órakor tartja a Poco idei első nagy, nemzetközi bemutatóját, és jó pár célzás akad a képeken valami igazán ütős szörnyszülött érkezésére, sőt: utalást is kapunk az elérhető legjobb Snapdragon chipre, ami az 5 nm-es csíkszélességen készülő 888.

Így aztán simán lehet, hogy befut egy Poco csúcskészülék, akár a Redmi K40 Prót átcímkézve, hiszen az a névrokon kapott Snapdragon 888-cat. Ezt a puszta spekulációt erősíti egy konkrét tipp a GSM Arena részéről, miszerint a Poco F3 is befuthat, méghozzá a Redmi K40 küllemével és Snapdragon 870-es chipjével, ergo az egész K40 család Poco festést kaphat.

Viszont az említett publikáció az Poco X3 Pro kapcsán nem a 888-as, hanem a bejelentésre váró Snapdragon 860-at tippeli, amely a Snapdragon 855 és 865 közé lőheti be teljesítményét, az 5G modemet feladva pedig lenyomhatja az árakat. Egyébként is ez utóbbi a Poco széria erőssége, és az X3 NFC éppúgy kiváltotta igen erős elismerésünket, mint a még sokkal olcsóbb M3, és a Redmi Note 10 Pro is látja a logikát a jól felszerelt, ám de 4G-n ragadt középkategóriás készülékekben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés