Joystick a Samsung új mobiljában

Az új Samsung SCH-V960-as modell a legmodernebb technológiával könnyíti meg a telefon menüjében történő navigálást. Az optikai joystick kurzora, a PC-k egerének kurzorához hasonlóan az ujjmozgást követi.

Az optikai érzékelőnek köszönhetően az eddigi négyirányú menüválasztás mellett a készülékkel megismerhető a 360 fokos navigálás. A PC-k működéséhez hasonlóan, a mobiltulajdonos közvetlenül a kijelző ikonjaira irányíthatja a kurzort, így egyszerűen elérheti az egyes menüpontokat, mint a fotóalbum vagy az üzenetek, de akár a zenelistában is folyamatosan válogathat a zeneszámok hallgatása közben.


A V960 beépített világításérzékelője ’Smart Lighting’ funkcióval is rendelkezik, amely automatikusan szabályozza az LCD kijelző és a billentyűzet fényerejét, ezzel csökkentve a szemek terhelését és minimalizálva a mobilkészülék fogyasztását. A készülék továbbá 2 megapixeles kamerával, GPS-sel és Bluetooth-al is rendelkezik.

Kitae Lee, a Samsung Telekommunikációs részlegének elnöke elmondta: „Ahogyan növekszik a felhasználóbarát telefonok iránti igény, a Samsung is igyekszik egyre jelentősebb fejlesztésekkel, a legújabb technológiák és innovatív ötletek ötvözésével kiszolgálni a felhasználók elvárásait.”

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés