Jubileumra készül a Meizu

A jelek szerint nem egy M-, MX- vagy Pro-szériás eszközzel kezdi 2018-at a kínai gyártó, hanem két különleges készüléket mutatnak be 2018 első negyedében. Erről nem más, mint a Meizu alapítója, Jack Wong közölt információmorzsákat, ahogy ő publikálta weibós blogján a lent látható fotót is. Szinte biztos, hogy két eszköz érkezik, a Meizu 15 és a Meizu 15 Plus, mindkettő a gyártó megalapításának évfordulóját ünnepli. Egyéb érdemi információt természetesen nem közölt a kütyükről.

A kínai céget 2003-ban alapították, akkor még hordozható zenelejátszókat gyártottak, néhány évvel később azonban áthelyezték a fókuszt és az okostelefonok irányába mentek. 2007-ben már Windows CE-kernelre épülő mobillal mutatkoztak, 2011-től Androidra alapozzák az eszközeiket. A saját Flyme OS kezelőfelületük is közel hatéves, hátuk mögött rengeteg sikeres telefonnal ma a legnagyobb kínai gyártók között szerepelnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Tesztképek a Meizu Pro 7-tel

    A gyártó rangidős alelnöke posztolt néhány felvételt, amelyek minden valószínűség szerint a Meizu Pro 7-tel készültek.

  • Bemutatkozott a Meizu új termékvonala

    Az új "A" széria első tagja egy belépő szintű készülék, ami a legalacsonyabb árkategóriában indul.

  • Megérkezett a Meizu M5c

    A Meizu kedvező árú, ugyanakkor korrekt felszereltségű termékvonalának újabb tagja mutatkozott be, mellesleg káprázatos színekben.

  • Frissítve! Képen a rejtélyes Meizu X

    A november 30-ai bemutató előtt folyamatosan érkeznek az információk a Meizu rejtélyes készülékéről, most például egy valódi fotó került elő.

Hirdetés