Juho Sarvikas nagyon vár minket MWC-n

Várhatóan nem is egy új termék érkezik a Nokia márkaneve alatt a közelgő MWC-n, Juho igen lelkes Twitter üzenetén kívül rengeteg egyéb forrásból értesülhetünk arról, hogy mi várható.

Egyrészt van egy plakát, ami a végleges, február 24-ei dátumon kívül megmutatja a Nokia 9 hátlapi kameráit, így most már tényleg nagyon valószínű, hogy a Snapdragon 845-ös, sokkamerás csúcsmobilt látni fogjuk Barcelonában. Ezen kívül van egy másik plakát, ami egy bal felső kameralyukas készüléket mutat be, ilyet még nem láttunk a Nokiától, és szinte biztosan nem is a Nokia 9-hez, hanem esélyesen a 8.1 Plushoz fog tartozni.

Ezek a képek már utólagos fényesítésen estek át, hogy lehessen rajtuk látni valamit Ezek a képek már utólagos fényesítésen estek át, hogy lehessen rajtuk látni valamit
Ezek a képek már utólagos fényesítésen estek át, hogy lehessen rajtuk látni valamit [+]

Az alsóházban is drasztikus lépést tervez a cég, legalábbis nokiás árazással biztosan nagy bátorságra vall egy 480 x 960 pixeles kijelzőjű, 1 GB RAM-mal és négymagos MediaTek MT6739 rendszerchippel szerelt, Android Pie Go rendszerű mobilt bemutatni, mindenesetre ezt várhatjuk Nokia 1 Plus néven.

Hirdetés