Július 23-án érkezik a Honor 9X

Méghozzá nem egyedül, hanem több taggal.

A Huawei fellélegezhet: bizonyos, egyelőre tisztázásra váró feltételek mellett kereskedhetnek vele az amerikai beszállítók, és ez természetesen a Honor brandnek is jó hír, amely a tervek szerint folytatja termékei piacra dobását.

A következő állomásra július 23-án kerül sor, méghozzá a Kínai Népköztársaság Hszian nevű nagyvárosában, és a főszerepben a Honor 9X, illetve a Honor 9X Pro lesz. Több részlet egyelőre nem derült ki, a Pro variáns mindenesetre bizonyosan erősebb hardvert kap a simánál. Kérdéses, hogy a Huawei Nova 5-ben debütált, friss és ropogós, 7 nm-es Kirin 810 belefér-e az árképzésbe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Mutatós és erős lett a Nova 5 termékcsalád

    Rengeteg kamera, ütőképes hardver és a kínai piacon kifejezetten kellemes árazás: a Nova 5-tel tartaná a Huawei a mobilos lendületet.

  • Honor 8X - kimaXolt kijelző

    Hardveresen nem egy forradalmi újdonság, de a külső igencsak szemrevaló lett a kijelződomináns előlappal és a kétszínű hátsóval. És árban is oké.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés