Júliusban jön a Realme GT 2 Master Explorer

A név egyelőre képlékeny, az árazás és a specifikációk egy része viszont biztos.

Miután a Qualcomm megtartotta a Snapdragon 8+ Gen 1 bemutatóját, a Realme vezérigazgatója közölte, a GT 2 Master Explorer kiadása (ami lehet, hogy GT 2 Explorer Master néven fut majd) már az új platformra épül. Akkor a harmadik negyedévet jelölte meg a Realme, mint a bemutató dátumát, ezt a cég globális marketingért felelős elnöke a Weibón keresztül most júliusra szűkítette le. A tavalyi Realme GT Master és Master Explorer is júliusban mutatkozott be egyébként.

A plakát, mely hirdeti: a Realme GT 2 Master Explorer elsők közt használja majd a Snapdragon 8+ Gen 1-et.
A plakát, mely hirdeti: a Realme GT 2 Master Explorer elsők közt használja majd a Snapdragon 8+ Gen 1-et. (forrás: Weibo) [+]

A második generáció árazása maradhat a 400 - 500 eurós szegmensben, ezért a TENAA adatbázisa szerint 120 Hz-es 6,7 hüvelyk átlójú AMOLED panel jár FHD+ felbontással és 6 GB operatív memória 128 GB tárhellyel. A RAM méretét tekintve opció lesz még a 8 és a 12 GB is, a tárhely-kínálatban pedig szerepel majd a 256 és az 512 GB is felárért választhatóként. Az akkumulátor 5000 milliamperórás lesz, a töltés kapcsán pedig 100 és 150 wattos vezetékes gyorstöltést pletykálnak. A hátlapra három kamera jut 50 + 50 + 2 megapixeles felbontással, az előlapi kameralyukban pedig egy 16 megapixeles szelfikamera figyel majd.

Snapdragon 8+ Gen 1 chippel várható hamarosan az Asus ROG Phone 6 bemutatása, valamit állítólag a Xiaomi is készül a 12 Ultra premierjére. De a korábbi ígéretek alapján várhatunk a nyáron iQOO, OnePlus és Red Magic márkájú telefont is 8+ Gen 1-gyel.

(A borítóképen a Realme GT 2 látható!)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés